ИСТОРИЧЕСКИЕ ЭТАПЫ РАЗВИТИЯ СОЦИАЛЬНО-ЭКОНОМИЧЕСКОЙ И ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ ПОЛИТИКИ КАРАКАЛПАКСТАНА В ГОДЫ НЕЗАВИСИМОСТИ (1991-2021гг.) - Джумагельдиев, Н.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада мустақиллик йўлларида (1991-2021 йўлларида) Қорақалпоғистонниг экологик сиёсати, ижтимоий-иқтисодий ва экологик сиёсатнинг ривожланиш босқичлари бўйича олиб борилган таҳлилий ривожланишнинг тарихий босқичларини ўрганиш масалалари қўриб чиқилади.