ПРЕЗИДЕНТ ШАВКАТ МИРЗИЁЕВ – МИЛЛЕТЛЕРАРА ҲӘМ ДИНЛЕРАРА ТАТЫЎЛЫҚ ҲАҚҚЫНДА - Абаев, С.; Якубов, М.; Сарыбаев, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада Президентимиз Ш.Мирзиёевнинг асарлари асосида миллатлараро тотувлик ва диний бағрикенглик ғоясининг мазмун моҳияти атрофлича ёритилган.