QORAQALPOG‘ISTON RESPUBLIKASIDA AHOLIGA XIZMAT KO‘RSATISH SOHALARINI HUDUDIY TASHKIL ETISH MASALALARI - Qurbonov, Sh.B.; Atabayev, A.A.; Uzakbaev, K.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasida xizmat ko‘rsatish sohalarining hududiy tashkil etilishi ko‘rib chiqilgan. Statistik ma’lumotlar asosida aholiga pullik xizmatlar ko‘rsatish, chakana savdo, ta’lim va sog‘liqni saqlash tizimlari, shuningdek, aholini toza ichimlik suvi, elektr energiyasi va tabiiy gaz bilan ta’minlash ko‘rsatkichlari tahlil qilingan.