ҚАРАҚАЛПАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ТӘБИЙИЙ ФЛОРАСЫНДА ҚУРАМАЛЫГҮЛЛИЛЕР -ASTERACEAE D U M O R T ТУҚЫМЛАСЫ ЎӘКИЛЛЕРИНИҢ ТАРҚАЛЫЎЫ - Темирбеков, О. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикаси табиий флорасида Asteraceae Dumort турларнинг таркиби ва оиланинг ботаника ва географик минтақалари бўйлаб тарқалиши муҳокама қилинади.