НАЎАЙЫ ЎӘЛАЯТЫ ИЙТ CANIS LUPUS FAMILIARIS ЛЕРИ ЦЕСТОДА КЛАСЫ ГЕЛЬМИНТЛЕРИНИҢ ЗАМАНАГӨЙ ТҮР ҚУРАМЫ - Абдураҳмонов, Ш.А.; Бердибаев, А.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада Навоий вилояти қишлоқ ва шаҳар шароитида ҳар турли жойлардаги дайди ҳамда уй итларида ўтказилган гелъминтологик текширишлар натийжалари баён этилган. Шунингдек, гелъминт турларининг паразитлик этиш жойлари, ривожланиш сикли, оралиқ хўжайинлари тўғрисида маълумотлар берилган.