ОБ ОБОБЩЕНИЯХ ВЕРХНЕЙ ПОЛУПЛОСКОСТИ В МНОГОМЕРНОМ КОМПЛЕКСНОМ ПРОСТРАНСТВЕ - Курбанов, Б.Т.; Каримбоев, Ж.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада чегараси Пуанкаре сферасидан иборат бўлган йўқори ярим текисликнинг кўп ўлчамли умумлашмасида таҳлил ярим масалалари ўрганилган.