ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ВА ИЖТИМОИЙ ҲАЁТДА ҲАДИСЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ПСИХОЛОГИК-ПЕДАГОГИК АҲАМИЯТИ - Қодирова, А.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада таълим тизимида ва ижтимоий ҳаётда Ҳадислардан фойдаланишнинг психологик-педагогик аҳамияти таҳлил қилинган. Шунингдек, Қуръони Карим ва Ҳадислар баркамол авлодни маънавий-ахлоқий тарбиялашда асосий манабалар сифатидаги ўрни ҳақида фикр юритилган.