ПРИНЦИПЫ И ЭЛЕМЕНТЫ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЙ СИСТЕМЫ В ОБУЧЕНИИ ИНОСТРАННОГО ЯЗЫКА - Таджимова, Ш.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Кредит-модул таълим тизими ўқув жараёнини ташкил этишнинг янги шакли бўлиб, ўқув жараёнини янги даражага ўтишига ёрдам беради. Ушбу тизимнинг мақсади университетларимизга дунё миқёсида тан олинишини таъминлашдир. Чет тилини ўқитиш мақсадга эришиш воситаларидан биридир. Ўқитишда талабанинг ўз-ўзини тарбиялаши ва ривожлантиришга алоҳида эътибор берилади.