ПРОЕКТИРОВАНИЕ И ВНЕДРЕНИЕ СИСТЕМЫ МОНИТОРИНГА ОБУЧЕНИЯ - Каипова, С.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада таълим тизимида мониторингни лойиҳалаш ва амалга ошириш масалалари муҳокама қилинди ва тақдим этилди.