БЎЛАЖАК МУҲАНДИСЛАРНИНГ ИНДИВИДУАЛ ТАЪЛИМ ТРАЕКТОРИЯСИНИ АМАЛГА ОШИРИШДА МУСТАҚИЛ ИШЛАРНИНГ ШАКЛЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Хожиев, А.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мазкур мақолада олий таълим муассасаларида муҳандислик фанларини ўзлаштиришнинг сифат кўрсаткичларини ошириш, меҳнат бозорида рақобатбардошликни таъминлаш учун қўшимча билим ва кўникмаларни эгаллаш мақсадида бўлажак муҳандисларнинг индивидуал таълим траекторияси доирасида мустақил ишларини ташкил этиш шаклларидан самарали фойдаланиш масалалари баён этилган.