OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA ARALASH TA’LIM METODIKASIDAN FOYDALANISH - Aytimbetova, U. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada aralash ta’lim (blended learning) tushunchasi, uning maqsadi, bugun ahamiyati ko‘rib chiqilgan. Aralash ta’lim metodikasini ishlab chiqish va ular yordamida talabalarning o‘rganishga qiziqishini oshirish va o‘qitishda samarali natijalarga erishish yo‘lida foydalanish aralash ta’lim modellari uning avzalliklari va kamchiliklari keltirilgan.