IXTISOSLASHTIRILGAN TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVCHILARNING IQTIDORINI RIVOJLANTIRISHGA OID JAHON TAJRIBALARI TAHLILI - Pazilov, M.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada ixtisoslashtirilgan ta’lim jarayonida o‘quvchilarning iqtidorini rivojlantirishga oid jahon tajribalari tahlili hususida fikr yuritiladi.