ILMIY TADQIQOTCHILIK FAOLIYATINI AMALGA OSHIRISH MEXANIZMI - Otayeva, S.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada ilmiy tadqiqotchilik faoliyatining mazmuni va uning tarkibiga qo‘yiladigan zamonaviy talablar hamda ularning ilmiy faoliyat jarayonida samaradorligiga erishish yo‘llari tahlil qilingan.