BASLAWISH BILIMLENDIRIWDI MODERNIZACIYALAWDIŃ DÁSTÚRIY TÁMIYNATLARIN JETILISTIRIWDE PEDAGOGIKALIQ PRINCIPLERGE SÚYENIWDIŃ AHMIYETI - Nauruzbaeva, A.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
The article describes the importance of relying on pedagogical principles when improving software for modernizing primary education.