TEXNOLOGIYA TA’LIMI O‘QITUVCHILARIGA QO‘YILADIGAN ZAMONAVIY TALABLAR - Kuttibekova, G.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Bo‘lajak o‘qituvchilarni axborot olish kompetentligini rivojlantirish bо‘yicha ilmiy-metodik ishlar umumkasbiy fanlar bilan axborotga oid fanlar integratsiyasini ta’minlash, integrativ dastur va o‘quv qo‘llanmalar yaratishdan iborat.