СОВРЕМЕННЫЕ МЕХАНИЗМЫ РАЗВИТИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНЫХ КОМПЕТЕНЦИЙ ПЕДАГОГА В ЭЛЕКТРОННОЙ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ СРЕДЕ - Джанабаева, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада инновацион педагогик ва ишлаб чиқариш технологияларидан фойдаланган ҳолда ўқитувчиларни касбий тайёрлашда касбий компетенцияни узлуксиз ривожлантириш хусусиятлари очиб берилган. Таълим жараёни иштирокчилари (ўқитувчилар ва талабалар) ўртасида касбий компетенцияларни шакллантириш учун масофавий ва лойиҳавий таълимнинг педагогик технологиялардан, шунингдек, илғор ишлаб чиқариш технологияларидан фойдаланиш таклиф этилмоқда. Ва, шунунгдек таълим технологияларининг ўқув-услубий салоҳияти очиб берилади.