BOSHLANGICH SINF O‘QUVCHILARI NUTQINI O‘STIRISH YO‘LLARI VA USULLARI - Babasheva, G.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining nutqini o‘stirish yo‘llari va metodlari borasida so‘z yuritiladi. Bir nechta metodlar namuna sifatida yoritib beriladi.