ДЎСТЛИККА КЎПРИК БЎЛГАН ИЖОД (Рустам Мусурмон ижоди мисолида) - Қурамбоева, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада Қорақалпоғистон халқ шоири Рустам Мусурмон ижодининг ўзига хос хусусиятлари, қорақалпоқ мавзусидаги шеърларида миллий колорит яратиш маҳорати ёритилган.