„SAB’AI SAYYOR“ DOSTONINING QORAQALPOQCHA TARJIMASI (XII-XIX boblar misolida) - Azilova, Z.G. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Mazkur maqolada A.Navoiy „Sab’ai sayyor“ dostonining qoraqalpoq tiliga tarjimasi o‘rganilgan holda asliyat bilan qiyosiy tahlil qilingan. Shuningdek, asl matn va tarjimadagi baytlar soni va ularning mazmuniy muvofiqligi yoritilgan.