ӘДЕБИЙ ШЫҒАРМАЛАРДА КЕЛБЕТЛИКЛЕРДИҢ СТИЛЬЛИК ХЫЗМЕТИ (инглис ҳәм қарақалпақ тили материаллары тийкарында) - Мухаммадияров, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада лингвомаданий жиҳатдан келиб чиққан ҳолда инглиз ва қорақалпоқ адабий асарларида образларни тасвирлашда сифатларнинг вазифаси ва роли алоҳида кўриб чиқилган.