Г.ДӘЎЛЕТОВА ШЫҒАРМАЛАРЫНДА ТЕҢЕЎЛЕРДИҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ - Жолымбетова Ш.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада Г.Давлетова шеъриятида ўхшатишларнинг қўлланилиши ҳақида сўз юритилади. Уларнинг услубий ўзига хос хусусиятлари ўрганилган.