ИНГЛИС ҲӘМ ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛЛЕРИНДЕГИ ИНСАН ИНТЕЛЛЕКТУАЛ ҲӘРЕКЕТИН ВЕРБАЛЛАСТЫРЫЎШЫ ФРАЗЕОЛОГИЯЛЫҚ БИРЛИКЛЕРДИҢ СТРУКТУР-СЕМАНТИКАЛЫҚ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Бердамбетова, А.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада фразеологик система қўшимча антропоцентризм шароитида янгидан ҳосил бўладиган, яъни фразеологик бирикмаларнинг келиб чиқиши ва ҳаракатига таяниб барча миллий кўринишларда вербаллашиш ҳусусиятлари ҳақида сўз боради.