ҚорақаЛпоғистон Республикасида қорамол чорвачилигининг ривожланиши ва унинг ҳудудий хусусиятлари - Жолдасов, А.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада Қорақалпоғистон Республикасида қорамол чорвачилигининг ривожланиш динамикаси ва унинг ҳудудий ташкил этилиши масалалари тадқиқ этилган.