ИНТЕГРАЛ ГЕОМЕТРИЯДА БИР МӘСЕЛЕНИҢ ПАРАБОЛАЛАР СЕМЬЯСЫНДАҒЫ ОРНЫҚЛЫЛЫҒЫ - Утеулиев, Н.У.; Сеидуллаев, А.К.; Даниярова, Г.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада интеграл геометрия масалаларининг параболалар оиласига тегишли бир масаласининг махсус вазн функцияси учун ечимнинг турғунлиги исботланган.