МНОГОМЕРНАЯ ГРАНИЧНАЯ ТЕОРЕМА МОРЕРА В КЛАССИЧЕСКОЙ ОБЛАСТИ ЧЕТВЕРТОГО ТИПА - Отемуратов, Б.П.; Халкназаров, А.М.; Кутлымуратов, Б.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада тўртинчи тип классик соҳа учун чегаравий Морера теоремасининг умумлашмалари олинган.