НОРАВШАН ТЕНГЛАМАЛАР ТИЗИМИНИНГ КОМПАКТ ЕЧИМИНИ ТОПИШ - Мухамедиева, Д.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақола чизиқли тенгламалар ва уларнинг ихчамлиги учун ноаниқ ечимларни излашни ўрганади ва амалий қўллаш усуллари ва шартларини муҳокама қилади. У лойқа мантиқ, оптималлаштириш ва қарор қабул қилиш соҳаларида тадқиқотчилар ва амалиётчиларга ёрдам бериш учун назарий таҳлил ва экспериментал натижаларни тақдим этади.