ЎЗБЕКИСТОННИНГ РЕАЛ ИҚЛИМ ШАРОИТИДА ҚУЁШ ПАНЕЛЛАРИДА ЮЗАГА КЕЛАДИГАН НУҚСОНЛАРНИНГ ТАЪСИРИНИ ЭКСПЕРИМЕНТАЛ ТАДҚИҚОТЛАР АСОСИДА АНИҚЛАШ - Комилов, М.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада Узбекистон реал иқлим шароитда қуёш панелларнинг юзасида келадиган нуқсонларни электр энергияси ишлаб чиқариш самарадорлигига таъсир ҳақида қисқача маълумот берилган.