ЧИСЛЕННОЕ МОДЕЛИРОВАНИЕ ДВУМЕРНЫХ ЗАДАЧ ТЕОРИИ УПРУГОСТИ НА ОСНОВЕ НЕРАВНОМЕРНЫХ СЕТОК - Каландаров, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада эластиклик назариясининг икки ўлчовли статик масалаларини сонли ечиш учун қадамлари бир хил бўлмаган тўрларда чекли айирмали тенгламаларни қуришнинг янгича усули таклиф қилинган.