KASBIY STRESS VA KASBIY SO‘NISH HOLATLARINI TASHHISLASHNING PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI - Botirova, D.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Mazkur maqolada shaxsning kasbiga nisbatan faolligi va qiziqishini so‘nishi mexanizimlariga eʼtibor qaratilgan, shu bilan birga mazkur holatdagi shaxslarga qanday yordam berish yo‘llariga to‘xtalib o‘tilgan.