ЖОҚАРЫ ОҚЫЎ ОРЫНЛАРДА ТАЛАБА ЖАСЛАРДЫҢ ЭСТЕТИКАЛЫҚ ТӘРБИЯ ПРОЦЕСИНИҢ ӘҲМИЙЕТИ - Уразимова, Т.В. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мазкур мақола ҳозирги давр эстетик тарбия тизими, талабаларнинг ижодий имкониятларининг ривожланиши масалаларини акс эттиради, чунки ўқувчиларни фаоллаштириш масаласи ҳозирги замон педагогика илмининг ва иш тажрибасининг энг муҳим масалалари қаторига киради.