БУЛУТЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАР ДАРАЖАЛАРИ ВА ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИНИ ВИРТУАЛИЗАЦИЯЛАШТИРИШ - Хожаниязова, С.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада талабалар билан ишлашни индивидуаллаштириш проекциясида булутли технологияларни жорий этиш асосида ўқув жараёнини виртуализация қилиш имкониятлари муҳокама қилинади.