NEW APPROACHES TO TEACHING A FOREIGN LANGUAGE - Kaipbergenova, F.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Chet tilini o’rgatishning muvaffaqiyatli boshlanishi chet tillarini o’rganish uchun yuqori motivatsiyani yaratishga yordam beradi. O’qitishning muvaffaqiyati va talabalarning fanga bo’lgan munosabati ko’p jihatdan o’qituvchining darslarni qanchalik qiziqarli va hissiyotli o’tkazishiga bog’liq. Albatta, boshlang’ich maktab yoshidagi o’quvchilarga chet tillarini o’rgatish jarayonida o’yin katta ahamiyatga ega. O’qituvchi o’yin usullaridan qanchalik to’g’ri foydalansa, ravshanlik, materialni qanchalik mustahkam o’zlashtiradi.