ФУТБОЛЧИЛАРНИНГ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИНИ ЎРГАНИШНИНГ БАЪЗИ МАСАЛАЛАРИ - Жумабаев, Т.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мазкур мақолада спорт фаолиятида психологик муаммолар, айниқса, футболчиларнинг баъзи психологик хусусиятлари кўриб чиқилади ва бу бўйича олимларнинг мулоҳазалари таҳлил қилинади.