ПРИМЕНЕНИЕ СТЕП АЭРОБИКИ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ УРОВНЯ ФИЗИЧЕСКОЙ ПОДГОТОВКИ ФИГУРИСТОВ - Федорова, С.В. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу илмий мақола фитнес технологиялари, яъни степ аэробикаси ёрдамида фигурали учувчиларнинг жисмоний тайёргарлиги муаммосини кўриб чиқишга ёрдам беради. Таклиф этилаётган даштларда машқ мажмуаси ёрдамида фигурали учувчиларнинг жисмоний сифатлари ва уларни ривожлантириш йўлларининг аҳамиятига алоҳида эътибор қаратилди. Мақолада ушбу тадқиқотлар натижаларининг батафсил таҳлили мавжуд.