BIOLOGIYA FANI O‘QITUVCHISI KASBIY KOMPETENSIYALARINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI VA UNI MONITORING QILISH TEXNOLOGIYASI - Boynazarova, S.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktabining jahon standartlari ta’lim tizimiga javob beradigan biologiya fani o‘qituvchining kasbiy kompetensiyalari hamda ta’lim jarayonini tashkil etishda biologiya fanining ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.