TOʻQIMACHILIK SANOATIDA NAQSHNING TUTGAN OʻRNI - Berdimbetova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Maqolada naqshlarning tarixi, vazifalari, turli davrlardagi o‘ziga xos xususiyatlari, shuningdek, ularning mazmuniga xos bo‘lgan turlarga bo‘linishi haqida ma’lumot berilgan. Bundan tashqari, uning to‘qimachilik sanoatidagi rolining ahamiyati keng talqin qilinadi.