ҚАРАҚАЛПАҚ ХАЛЫҚ АЙТЫСЛАРЫНДА АССОНАНС - Насирова, А.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада қорақалпоқ халқ айтишлари тилидаги ассонанс ҳодисасининг лингвоэпик хусусиятлари таҳлил қилинган. Мисоллар ёрдамида ассонанс ҳодисасининг бадийи образ яшаш, фикрни баён қилиш имкониятлари ўрнатилган.