ҚАЗАҚ ҲӘМ ӨЗБЕК ӘДЕБИЯТТАНЫЎЫНДА СТИЛЬ МӘСЕЛЕСИНИҢ ИЗЕРТЛЕНИЎИ - Баўетдинов, М.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада қозоқ ва ўзбек адабиётшунослигида услуб муаммосининг ўрганилиш даражаси кўриб чиқилган. Асосан, қозоқ адабиётшунослигида Қ.Жумалиев, З.Қабдолов, Қ.Машҳур-Жусипов, ўзбек адабиётшунослигида Т.Бобоев, Ҳ.Болтабоев, М.Давронова, Д.Қуронов, У.Жўрақулов сингари олимларнинг бадиий услуб муаммосига оид фикрлари ўрганилди ва таҳлил қилинди.