ТАРИХИЙ ҲИКОЯЛАРДА ТАРИХИЙ ОБРАЗЛАР ТАЛҚИНИ - Амирқулова, З.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада атоқли ҳикоянавис Ҳайриддин Султоновнинг “Паноҳ” ҳикоясида Бобур образининг ифодаланиш хусусиятлари тарихий воқеалар асосида баён қилинган.