СОСТОЯНИЕ АКАДЕМИЧЕСКОЙ НАУКИ КАРАКАЛПАКСТАНА НА НАЧАЛЬНОМ ЭТАПЕ НАЦИОНАЛЬНОЙ НЕЗАВИСИМОСТИ - Сеилбекова, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Бу мақолада мустақилликнинг дастлабки йилларида илм-фан ривожи ва ундаги асосий йуналишлар ҳақида, шунингдек илмий тадқиқот институтларининг фаолияти тўғрисида сўз юритилади.