ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ АҲОЛИСИНИНГ ТАБИИЙ КЎПАЙИШИ ВА УНИНГ МЕҲНАТ РЕСУРСЛАРИНИНГ ШАКЛЛАНИШИДАГИ ЎРНИ - Ембергенов, Н.Ж.; Ауезов, О.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада Қорақалпоғистон Республикаси меҳнат ресурсларининг шаклланишига таъсир этувчи аҳоли табиий кўпайиш жараёнлари тадқиқ этилган.