KIRISHMA ATOMLARINI KREMNIYGA ELEKTR MAYDON YORDAMIDA DIFFUZIYA QILISH - Iliyev, X.M.; Isamov, S.B.; Xudoynazarov, Z.B.; O‘.Xolmonov, R.; Isakov, B.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Kremniyda elektrodiffuziya usuli bilan nikel kirishma atomlari klasterlarini hosil qilish orqali manfiy qutbga joylashgan namunaga, kirishma atomlarini yuqori konsentratsiyada kirish hodisasi kuzatilgan. Kremniy namunasidan o‘tayotgan elektr maydonini boshqarish orqali, nikel klasterlari konsentratsiyasini boshqarish mumkinligi ko‘rsatilgan.