ТАЛАБАЛАРДА ПОЗИТИВ ДУНЁҚАРАШНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ОМИЛЛАРИ - Якубова, Ш.Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада Шарқ мутафаккирларининг педагогик таълимотлари асосида талабаларда позитивлик дунёқарашни таркиб топтиришнинг дидактик томонлари ёритиб берилган.