РАЗВИТИЕ КОММУНИКАТИВНОЙ МОБИЛЬНОСТИ КАК ОДИН ИЗ ВАЖНЕЙШИХ КОМПОНЕНТОВ УНИВЕРСАЛЬНЫХ КОМПЕТЕНЦИЙ - Хожаниязова, У. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада коммуникатив мобиллик коммуникатив компетентсиянинг таркибий қисмларидан бири сифатида белгиланади. Бундан ташқари, коммуникатив мобиллик замонавий мутахассиснинг универсал куникмаларининг энг муҳим таркибий қисмларидан бири ҳисобланади.