ҮШИНШИ РЕНЕССАНС ШАРАЯТЫНДА «ҮЗЛИКСИЗ РУЎҲЫЙ ТӘРБИЯ» КОНЦЕПЦИЯСЫН ӘМЕЛГЕ АСЫРЫЎ МАЗМУНЫ - Бозорова, М.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу маколада учинчи ренессанс шароитида "Узлуксиз маънавий тарбия" Концепсиясини амалга ошириш мазмуни, Янги ренессанс шароитида ёшлар тарбиясини замонавий асосда илмий-технологик ислоҳ қилиш борасида олиб борилаётган ишлар уни бугунги кун эҳтиёжларидан келиб чиққан ҳолда илмий асосланган таянч компетенциялархакида берилган.