МИЛЛИЙ КОНЦЕПТЛАР ТАДҚИҚИНИНГ ЛИНГВОМАДАНИЯТШУНОСЛИККА ДОИР АСПЕКТЛАРИ - Абдимуратова, К. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мазкур мақола фундаментал характердаги мақола бўлиб, автор концепт тушунчасига доир лингвомаданиятшунослик ва когнитив тилшуносликка аспектларидаги назария ва маълумотларни таҳлил қилишга харакат қилдик. Мақолада хорижий ва маҳаллий тилшунос олимларнинг фикрлар ўрганилган ва мисоллар билан таърифланган.