ÓSPIRIMLIK DÁWIRINDEGI OQÍWSHÍLARDA ÓZLESTIRMEWSHILIKTIŃ PSIXOLOGIYALÍQ SEBEPLERI - Sh.Sherimbetova, Z. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Мақолада ўсмирлик давридаги ўзлаштириши қийин ўқувчиларнинг психологик хусусиятлари таҳлил қилинади. Мақолада ўзлаштириши қийин ўқувчилар билан олиб бориладиган методлар ва маслаҳатлар бўйича тавсиялар берилган.