ПЕДАГОГЛАР ШАХСИНИНГ МУЛОҚОТ УСЛУБИГА БОҒЛИҚ БЎЛГАН ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Тураева, Д.Р.; Елмуратова, А.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақола узлуксиз таълим ўқитувчиларининг Р.Кеттел (16 факторли шахс сўрови) усули бўйича шахсий фазилатларни экспериментал ўрганиш натижаларига бағишланган. Натижаларнинг психологик таҳлили берилади.