ҚАРАҚАЛПАҚ ШАҢАРАҚЛАРЫН БЕККЕМЛЕЎДИҢ СОЦИАЛ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ФАКТОРЛАРЫ - Темирбеков, Б.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Бу мақолада қорақалпоқ оилаларини мустаҳкамлашнинг ижтимоий психологик омиллари келтирилган бўлиб, уларда ёш оилаларга тайинланадиган “мурындық” ота ва “мурындық” онанинг оиланинг мустаҳкамлигини таъминлашдаги ҳолатлари кўриб чиқилган.