ТИББИЁТ ХОДИМЛАРИДА КАСБИЙ ДЕОНТОЛОГИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Собирова, Д.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2023)
Ушбу мақолада тиббиёт ходимларининг деонтологияси шаклланишининг илмий-назарий асослари ҳамда унга таъсир қилувчи омилларнинг ўрни ва аҳамияти очиб берилган.